Over ons

Wij zijn 101 Wasmachines. We weten niet alles over wasmachines, heus niet. Maar wel heel veel. Welke wasmachine jij moet kopen, bijvoorbeeld. Of wat je moet doen als hij stuk gaat. We weten waar je moet zijn om een wasmachine te kopen, en welke merken het beste zijn. En we weten nog veel meer. 

Hoe het begon

Wassen is helemaal niet zo’n leuk klusje. Vonden wij, tenminste. Je bent vooral aan het wachten, je moet goed opletten dat je geen fouten maakt, en je hebt nooit genoeg tijd en altijd te veel was. Tijd voor iets anders, dachten we. Want wassen hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. 

En dus hebben we deze website in het leven geroepen. Een plek waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt. Waar je je vragen kunt stellen en andere vragen kunt beantwoorden. En vooral: waar je alles uit je wasmachine haalt. Want wassen kan best leuk zijn, als je weet hoe het moet. 

De beste wasmachine

Wat is de beste wasmachine voor jou? Dat kunnen we niet zo een, twee, drie zeggen. Het hangt af van een heleboel dingen. Heb je kinderen? Sporten ze veel? Woon je samen, of alleen? Wat voor werk doe je? En aan welk budget moeten we denken? Allemaal factoren die beïnvloeden hoe vaak en hoe intensief je wast. 

Wij helpen je. Met alles Met het vinden van de beste wasmachine, de beste deal, en de beste antwoorden op vragen die je nog hebt. 

De beste tips

Maar ook als je net een wasmachine hebt gekocht, of als je er allang eentje hebt, kunnen we je helpen. 101 Wasmachines staat vol met tips die het wassen nét dat beetje sneller, leuker en makkelijker maken. 

Heb jij goede tips? Vertel het ons! Dan sta je straks trots met je eigen verhaal op de website. Leuk, toch? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Elke week de beste tips, de leukste filmpjes en de leukste comments in je mailbox? Schrijf je nu in!