101 Wasmachines

Dé plek voor jouw was!

Nooit meer een saai klusje

{

Ooit was wassen het saaiste klusje, maar er is zo veel wat je kunt doen om het leuker beter en interessanter te maken. Ik zie er nooit meer tegenop!

- Eva (29)

Artikelen

Het beste wasmiddel: waspods en wascapsules

Waspods en wascapsules: het beste wasmiddel Vloeibaar wasmiddel en waspoeder kennen we allemaal, maar het tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen waspods of wascapsules. Je krijgt nooit meer vieze handen en het wasmiddel wordt mooi gelijkmatig verdeeld. Wat zijn de...

Waar moet de grijze was bij?

Waar moet je grijze was bij?  Wit bij wit, zwart bij zwart, bont bij bont. Hartstikke logisch. Maar waar moet je grijze was bij? Je wil niet dat het je witte was verpest, maar ook niet dat het donkerder wordt door het bij je zwarte was te doen. Het antwoord? Je grijze...

Waarom Wassen Best Leuk Kan Zijn

Waarom Wassen Best Leuk Kan Zijn Wassen blijft natuurlijk een beetje een saai klusje. Het duurt lang, het maakt geluid, en je bent zowel ervoor als erna er nog mee bezig. Maar wist je dat wassen super grappig kan zijn?  Huisdieren Huisdieren zijn sowieso super...

6 Dingen Die Je NOOIT In Je Wasmachine Moet Doen

6 Dingen Die Je NOOIT In De Wasmachine Moet Doen Mensen doen de gekste dingen in de wasmachine. Soms per ongeluk, soms expres. Het probleem is: die dingen kunnen daardoor kapot gaan, of zelfs je wasmachine kapot maken! Hier zijn 6 bizarre dingen die je NOOIT in je...

De beste 7kg wasmachine voor kleine huishoudens

Als je een klein huishouden hebt, is een kleine wasmachine kopen misschien al genoeg om jouw huishouden van schone was te voorzien. Kleine wasjes hebben vaak al voldoende aan een trommel van 3kg of 5kg. Maar of een wasmachine klein of groot is, het is belangrijk om je vooraf goed te informeren voordat je een aankoop doet. Een kleine wasmachine kopen wordt in ieder geval een stuk makkelijker met deze aandachtspunten.

Meer artikelen

Ga naar de blog-pagina om alle artikelen, tips, reviews en toplijstjes te lezen.

Tips

In welk vakje moet het wasmiddel? Hoe krijg je vetluis uit je trommel? En hoe heet moet je je lakens eigenlijk wassen? Wij hebben de beste tips voor je verzameld. Je vindt ze hier!

Top 10

Er zijn zoveel wasmachines op de markt, dat je de weg soms een beetje kwijtraakt. Daarom zetten wij de beste 10 wasmachines speciaal voor jou op een rijtje. 

Contact

Heb je een vraag? Kom je ergens niet uit? Of wil je gewoon iets zeggen? Mail ons!

info@101wasmachines.nl

 

 

Beste wasmachines

Wat is de beste wasmachine voor jou? Dat hangt er maar net vanaf hoe veel je wast en wat je budget is. Hieronder hebben we de populairste modellen voor je uitgezocht. 

Bosch

Bosch

WNAT323471

Miele

Miele

WDB030 ECO

Siemens

Siemens

WM14T463NL

Wat jullie zeggen

Ik vond wassen altijd maar een vervelend klusje, maar het door 101 Wasmachines wordt het een stuk makkelijker… en leuker!

-Josie

Een wasmachine kopen is al moeilijk genoeg, maar met de tips van 101 Wasmachines wordt het een makkie.

-Bart

Contact

Heb je een vraag? Een handige tip? Of wil je gewoon iets zeggen? Gebruik het contactformulier hieronder.