101 Wasmachines

Dé plek voor jouw was!

Nooit meer een saai klusje

{

Ooit was wassen het saaiste klusje, maar er is zo veel wat je kunt doen om het leuker beter en interessanter te maken. Ik zie er nooit meer tegenop!

- Eva (29)

Artikelen

Waar moet het wasmiddel in?

Er zijn veel verschillende soorten wasmiddel op de markt. Je hebt poeders, vloeistoffen, capsules, tabletten en dan hebben we het nog niet eens gehad over wasverzachters, wasballen, wasnoten en wasdoekjes. Dit kan de vraag oproepen: waar moet het wasmiddel in? Met deze handige tips weet je straks precies welk type wasmiddel waar precies in moet.

Schoenen in de wasmachine: alles wat je moet weten

Hoe voorzichtig je ook met je schoenen bent, ze kunnen flink vies worden – soms zelfs zó smerig dat je ze niet schoon krijgt met een borstel of een doekje. Gelukkig kun je je schoenen vaak gewoon in de wasmachine doen, zolang ze tenminste niet van...

Beddengoed wassen: lakens, kussensloop en dekbedovertrek

Je beddengoed wassen is een klusje van niks, maar het moet natuurlijk wel gebeuren. Je wil natuurlijk wel schone lakens, dekbedovertrekken en kussenslopen hebben. Op welke temperatuur moet je je beddengoed wassen? En hoe vaak? ...

Vloeibaar wasmiddel of waspoeder: wat is beter?

Sommigen zweren bij vloeibaar wasmiddel, anderen draaien hun wasjes liever met waspoeder. Beide hebben zo hun voordelen en nadelen. Kunnen we zeggen dat vloeibaar wasmiddel beter is dan waspoeder? Of is het misschien andersom? Wat is het beste...

Was-droogcombinatie of losse wasdroger?

Ga je voor een was-droogcombinatie of koop je liever een losse wasmachine en wasdroger? Dat is een belangrijke keuze, zeker als je niet zo veel ruimte hebt in je keuken of washok. Een wasdroogcombinatie is een wasmachine en droger in 1. Dat bespaart...

Meer artikelen

Ga naar de blog-pagina om alle artikelen, tips, reviews en toplijstjes te lezen.

Tips

In welk vakje moet het wasmiddel? Hoe krijg je vetluis uit je trommel? En hoe heet moet je je lakens eigenlijk wassen? Wij hebben de beste tips voor je verzameld. Je vindt ze hier!

Top 10

Er zijn zoveel wasmachines op de markt, dat je de weg soms een beetje kwijtraakt. Daarom zetten wij de beste 10 wasmachines speciaal voor jou op een rijtje. 

Contact

Heb je een vraag? Kom je ergens niet uit? Of wil je gewoon iets zeggen? Mail ons!

info@101wasmachines.nl

 

 

Beste wasmachines

Wat is de beste wasmachine voor jou? Dat hangt er maar net vanaf hoe veel je wast en wat je budget is. Hieronder hebben we de populairste modellen voor je uitgezocht. 

Bosch

Bosch

WNAT323471

Miele

Miele

WDB030 ECO

Siemens

Siemens

WM14T463NL

Wat jullie zeggen

Ik vond wassen altijd maar een vervelend klusje, maar het door 101 Wasmachines wordt het een stuk makkelijker… en leuker!

-Josie

Een wasmachine kopen is al moeilijk genoeg, maar met de tips van 101 Wasmachines wordt het een makkie.

-Bart

Contact

Heb je een vraag? Een handige tip? Of wil je gewoon iets zeggen? Gebruik het contactformulier hieronder.